Contact met camping Quinta Valbom : +351 915135762 info@quintavalbom.nl

Gastenboek

Zo enthousiast waren onze gasten!

In onze adega ligt een gastenboek waar de kampeerders een persoonlijke boodschap in kunnen schrijven. Hier wat citaten:

"Wat een leuke tijd hebben wij hier gehad mede door jullie tips en routes. Het uitzicht vanaf de bovenste etage is geweldig en je krijgt nog strakke kuiten ook. We hebben ook genoten van de kookkunst van Els en Herman. Erg gezellig deze avonden. Zeker een aanrader voor familie en vrienden."

"We hebben genoten! Wat een fijne camping hebben jullie. Heerlijk rustig, schoon, verzorgd en toch alle comfort die je nodig hebt."

"Dit is onze eerste officiële rustieke camping. Vanaf nu willen we alleen nog maar rustiek. Wat een rust en ruimte."

"Ik vond het heel leuk op de camping. Er waren veel leuke mensen. Het zwembad vond ik ook super. Ik heb hier heerlijk geslapen. Jullie kunnen echt heel lekker koken (vooral de chocoladetaart vond ik heel lekker). De hond Kees vond ik ook super lief De huurtent was lekker ruim en de bedden waren lekker. Jammer dat we morgen weer naar huis gaan. Tot de volgende keer!"

"Na 2 campings aan de kust te hebben bezocht, was het heerlijk nog 5 dagen op jullie camping te staan. We hebben genoten. Ook onze kinderen van het heerlijke zwembad. Bedankt voor jullie gezellige gastvrijheid. De massage was lekker. Wat leuk dat dit aangeboden wordt!"

"Een route rustiek kamperen uitgezet door Zuid-West Europa. Na 5 min of meer rustieke campings aangekomen op Quinta Valbom. Zoals jullie folder al omschreef: paradijselijk kamperen. Geen woord gelogen! Alles voelt zo goed doordacht en straalt daardoor zoveel rust uit dat je je hier wel thuis gaat voelen. 3 Dagen in de planning werden er uiteindelijk 7. Bedankt voor een heel fijne afsluiting van onze vakantie!"

 

"Vanaf de de 1e tot de laatste minuut hebben we het super gehad. We hebben genoten van de gastvrijheid en van het heerlijke eten, maar ook van het lekkere zwembad, het rustige terras, het mooie uitzicht het dal in. En ook Kees deed erg zijn best om ons ons thuis te laten voelen. De dingen de jullie in de hand hebben, waren dik in orde. De dingen die jullie niet in de hand hebben, het weer en de mensen, waren ook een groot succes. Wat is het toch leuk om elke keer weer leuke aardige en bijzondere mensen te ontmoeten op je vakantieadres."

"Meteen gegrepen door de rustieke sfeer, de vriendelijkheid van Els en de droge humor van Herman. Meteen is direct bij aankomst. Een aankomst die waarschijnlijk in het geheugen blijft plakken. Valbom is de enige camping met Hotelgevoel."

"Small is beautiful! Houen zo! Ook het persoonlijke kontakt met iedereen, waar maak je dat nog mee?"

"Venu de Nantes pour découvrir le Portugal la Quinta Valbom est une superbe première approche du Nord du Portugal."

"En .... als toetje: de gezellige WK-avonden met de andere gasten. Over toetjes gesproken: zo'n lekker puddinkje als vanavond heb ik nog niet vaak gegeten!!"

"OK, het verlies van de WK-finale was even een minpuntje, maar verder hebben we het hier drie hele weken erg naar onze zin gehad. Prachtig weer, mooie omgeving, gezellig voetbal kijken (ik haat voetbal), lekkere WK-menu's, het dagelijkse ijsje en natuurlijk jullie gastvrijheid."

"Ik vind dit de top 1 camping! Ik ook!"

"We zijn meestal niet zo van de Nederlandse campings, maar in jullie geval vonden wij het heerlijk. Complimenten op alle niveaus. Eén tip: de internetfoto's geven niet helemaal jullie paradijsje weer. Het ziet er soberder uit dan de werkelijkheid."

"Na meer dan een week gereisd te hebben met slecht weer, kwamen we op Quinta Valbom 'aangewaaid'. Het mooie weer, maar vooral de warme ontvangst door jullie en Kees, maakten alles in één klap goed. Dat de camping zo mooi en perfect is , daar kwamen we de dagen erna achter. Wij caravannen al bijna 40 jaar, maar dit slaat alles."

"Als aanwaaiers konden we niet beter terechtkomen. Mooie plekken (je plukt de sinaasappels van de boom bij het ontbijt) en een prima sfeer. Aardige gasten en Herman en Els weten de mooie plekken in de omgeving feilloos voor je uit te stippelen. Onze hond Chip zal de ruimte en Kees behoorlijk gaan missen. Net als wij. Ook wij gaan verder, maar denken met alle plezier terug."

"Deze camping verdient 3 Michelinsterren" met stip! Een geweldige plek, vrijheid en hartelijke gastvrijheid. We komen zeker een keer terug, ook om alle andere steden en plekken te bezoeken die we deze keer niet hebben gezien. Na 6 weken trekken is Quinta Valbom een topper. Alleen al de douche!"

"2000 Kilometer naar een paradijs is echt niet ver."

"Zonder afbreuk te doen aan de andere genomineerden zijn wij van mening dat jullie terecht hebben gewonnen. Zoveel charme als hier zijn we nog nergens tegengekomen!"

"We hebben een heerlijk week achter de rug en moeten helaas vertrekken. Prachtige uitstappen naar Porto, Guimarães, Braga, ...... Lekker ontspannen aan het zwembad. Keuvelen in de adega. Zalige rust op de camping en sanitair de top."

"Het was een super leuke vakantie hier! We hebben genoten van het lekkere weer en van de gezelligheid. Op de laatste dag nog een heerlijk ontbijt in de adega, mmmm!!!"

"Na zoveel jaren kamperen, kom je onverwacht op een plek waar je eigenlijk niet meer weg wil. Wij wisten niets van jullie prijs en dit was dus die speld in een hooiberg. De kinderen vonden snel aansluiting en er werden spelletjes gespeeld in de adega tot diep in de nacht."

"We hebben genoten van onze plek onder de sinaasappelbomen. Hebben er ook lekker van gegeten. ´s Ochtends lekker een vers geperst glaasje sap."

"Ik heb het deze 2 weken heel leuk gehad! Zo wie zo lag ik elke dag in het zwembad met mijn vriendinnetjes! Ik heb met mijn ouders een prachtige wandeling gelopen, met Kees!"

"Eigenlijk willen we nog niet weg, want we zijn bang dat de rest van de campings ons bar zullen tegenvallen in vergelijking met jullie Quinta Valbom!"
"De informatie op jullie website is eigenlijk nog bescheiden. De werkelijkheid is dat het hier fantastisch is. Te beginnen met de hartverwarmende ontvangst op het paradijselijke terras, jullie voortdurende belangstelling over het wel en wee van je gasten, jullie hulp en advies. Het was allemaal geweldig."

"Sinds jaar en dag zijn we al Portugal-liefhebbers en Portugalgangers. Een camping als Quinta Valbom hebben we echter nog niet ervaren. Jullie hebben aan het prachtige Portugese landschap een vleugje Nederlands ondernemerschap en gastvrijheid toegevoegd, waardoor het heerlijk toeven is."

"De camping is geweldig, rustig, prachtig uitzicht en niet te vergeten het met elkaar eten gaf ons een gevoel van saamhorigheid."

"Els nodigde ons uit om ook eventuele minpunten te noteren. Kan niet, ze zijn er wat ons betreft niet."

"Toevallig hier terechtgekomen. Eigenlijk voor één nacht, maar zoveel gastvrijheid en spontaniteit 
houdt mensen toch wat langer vast."

"... het kon ook niet anders met het mooiste plekje van de camping. Wat een spectaculair uitzicht dat ieder moment weer veranderde. Leuk was het om tijdens het diner kennis te maken met de andere campinggasten. Wij hebben zeker een leuke club mensen ontmoet."

"Gevonden via het internet.... Hadden er een goed gevoel bij.... Het verblijf was echter beter dan dat gevoel!"

"Wat kunnen wij hier nog aan toevoegen? John kwam met de uitdrukking 'je voelt je hier eregast'! Dit is het inderdaad."

"Vertrouwen. Vertrouwdheid. (......) Het maakt ook dat het contact met de andere gasten als vanzelf gaat. In een relaxte sfeer. Boeiende ontmoetingen daardoor. "
"Het woord 'gastvrij' is eigenlijk een te beperkt begrip om te omschrijven hoe wij hier ontvangen en behandeld zijn."

"En als je dan 's morgensvroeg een appelsientje van de boom kan plukken, kan je dag niet meer stuk."
"Als je 's morgens hier je caravan uitstapt, en je wilt gaan wassen, voelt het allemaal zo ontspannen aan."

"Het zal moeilijk zijn hier niet terug te komen."

"Aan het einde van de middag met een drankje op het geweldige terras genieten van het dal. Wat een weelde."

"Het was te kort, we hadden eerder moeten komen."

"Wat mij heel erg aansprak was het feit dat jullie ons vanaf het eerste moment bij naam kenden."

"Voor de kinderen een speelparadijs, voor ons rust."

"De rust en gemoedelijkheid van jullie straalt uit op de hele camping. Alle kinderen spelen met elkaar of ze elkaar al jaren kennen."
"De sfeer op jullie camping laat zien dat jullie snappen wat 'echte' kampeerders willen. Rust, gastvrijheid, mooi sanitair en heerlijk eten."

"Het warme bad dat jullie ons geboden hebben, hebben we als weldadig ervaren. Zelfs Kees past in jullie harmonieus opgezette camping. Wat een scheetje!"

"Precies de camping zoals we die vroeger ook al leuk vonden."

"Wij kampeerden hier niet, wij hebben ons alle dagen als een zeer welkome gast gevoeld."
"Ook de mogelijkheid gebruik te maken van de kookkunsten van Els is zeker aan te raden voor de nieuwe gasten."

"Prachtige quinta, prachtige camping, mooi zwembad, maar bovenal een gastvrijheid als een warm bad. Wat hebben wij een gezellige tijd gehad."

"Ik vind het een super super super leuke camping. Ik vindt het ook gezellig dat Kees mag loslopen over de camping. Kees is super lief."

"De mooiste plek sinds 30 jaar kamperen."

"Wat een mooie ligging, wat een uitzicht, wat een rust, wat een natuur."

"Wij kamperen sinds 1967 en echt waar, deze camping behoort wel bij de allermooiste waar we hebben gestaan. De voortreffelijke table d'hôte is echt een geweldig pluspunt van jullie camping."

"Er kwam geen eind aan de sinaasappels. Dagelijks vers geperst... nog nooit meegemaakt. Heerlijk rustig hier, veel privacy."

"Vier campings van internet geplukt. Zonder twijfel gekozen voor jullie Quinta Valbom. Hebben geen dag spijt gehad van deze keuze; integendeel. Prima sanitair; schoon, ontworpen met gevoel voor waar kampeerders behoefte aan hebben."

"Proficiat met jullie prachtcamping op een droomplek. Veel succes en jullie zien ons terug."

"Quinta Valbom staat ook voor goede, praktische en mooie tips voor de omgeving. Veel succes met de verdere uitbouw; het is nu al geweldig."


"Een schitterende plek voor een camping met die terrassen! Wij stonden op het hoogste terras vanwege het mooie uitzicht. En dan die rust! We hoorden koekoeken, spechten en zelfs een nachtegaal! We hebben twee prachtige wandelingen gemaakt in het Parque Natural de Alvão. Een aanrader voor wandelaars en natuurliefhebbers."