Algemene foto over Quinta Valbom 1
10
Algemene foto over Quinta Valbom 2
Algemene foto over Quinta Valbom 3
Algemene foto over Quinta Valbom 4
Algemene foto over Quinta Valbom 5
Logo - Quinta Valbom

Happy Healthy Holidays

Wees welkom en geniet op onze kleinschalige camping waar ontspanning, avontuur en gezondheid voorop staan. Verblijf tussen de sinaasappel & olijfbomen en geniet van een prachtig uitzicht op de vallei.

Neem een duik in ons zwembad of in de rivier vlakbij, ga picknicken, wandelen of fietsen vanaf de camping of in natuurpark in de omgeving. Bezoek authentieke dorpjes of prachtige steden zoals Porto, Amarante, Braga & Guimareas. Hier kun je heerlijk en betaalbaar uit eten, winkelen, marktjes of musea bezoeken. Of laat je brengen naar lokale wijnboerderijen voor een proeverij of lunch. Op onze Quinta bieden wij ook regelmatig gezonde maaltijden en een goede kop koffie om de dag te beginnen.


Voel je thuis op vakantie!

Over ons

Wij reageren doorgaans binnen 5 uur.

Wij zijn Moniek en Thomas, vanaf januari 2024 de nieuwe eigenaren van Quinta Valbom. We zijn druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen en heten jullie vanaf 1 april van harte welkom.

We zijn afgelopen jaar op zoek gegaan naar meer vrijheid & verbinding, buitenleven & betekenis, avontuur & natuur, rust & ruimte. We zijn op deze prachtige plek in Portugal geland. Samen ontwikkelen we een duurzame, pure plek waar we kunnen genieten met onze gasten.

Genieten van het prachtige uitzicht op de vallei, het fruit & groen dat groeit op het land, de vogels die fluiten, de zon & sterren die schijnen met de gezelligheid van een kleinschalige terrassen camping (25 ruime plekken). En dat in een prachtige omgeving met rivierstrandjes, watervallen, wijngaarden, natuurparken, mooie steden en authentieke dorpjes met enorm vriendelijke mensen. Kom je mee genieten?

  • Natuurvriendelijke vakantie
  • Wandelen, fietsen, zwemmen
  • Open van 1 april tot 1 oktober
  • Ribas PT
  • Aankomst tussen 10.00 - 21.00
  • Vertrek tot 12.00
  • We spreken Deutsch, English, Nederlands, Português.

Laatste nieuws en blogs

We zijn begonnen!
Weblog
We zijn begonnen!
28-01-2024
Lees deze blog
Direct boeken
Beschikbare faciliteiten
Buiten
Picnic gebied Terras met zon Tuin Terras
Huisdieren
Huisdieren toegestaan
Zwemmen en wellness
Buitenzwembad
Activiteiten
Fietsen Wandelen Kanovaren Bibliotheek Fietsverhuur Surfen Spellen kamer Vissen Paddle boarding (suppen) Watersporten Tennis
Algemeen
Wifi Persoonlijke check-in Dagelijkse schoonmaak Publieke lounge Wasmachine
We spreken Deutsch English Nederlands Português
Direct persoonlijk contact

Over ons

Quinta Valbom
Adresgegevens
Rua da Quintã de Baixo 134
4890-505 Ribas
Portugal

910348399
+31615190091
motho@quintavalbom.nl